La PAH de Lleida aconsegueix desbloquejar deu casos en risc de desnonament

El fons voltor Blackstone es reunirà el proper dimarts a Tàrrega amb afectats per buscar solucions | Ofereix a la família de Guissona una quitança de 140.000 euros que li permetrà pagar la resta del deute

Àlvar Llobet
17 d'abril del 2015
Actualitzat a les 16:41h
Membres de la PAH a la sucursal de Catalunya Caixa
Membres de la PAH a la sucursal de Catalunya Caixa | Sergi Queralt
La tancada que aquest divendres ha fet la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Lleida en una sucursal de Catalunya Caixa ha servit per fer moure el fons voltor Blackstone, que aquest migdia s'ha posat en contacte amb el col·lectiu per tractar, de nou, deu casos de famílies que estan en perill de desnonament. Des de la plataforma s'assegura que hi haurà una reunió el proper dimarts a Tàrrega amb els afectats per intentar trobar solucions a cada problema.

El que sí que s'ha solucionat aquets divendres ha estat el problema de la família de Guissona, que no acceptava un "Contracte Espera", que, segons la PAH, "pretén que l'afectat no pugui fer cap tipus d'acció contra CX fins que es faci efectiva la venda de Catalunya Caixa per part del BBVA a l'abril del 2015". En aquest sentit, Blackstone ha ofert una quitança de 140.000 euros dels 220.000 que la família tenia com a deute.

Des de la plataforma s'assegura que aquesta ha estat una victòria molt important perquè s'han pogut tornar a obrir casos que des de feia temps estaven aturats.