Mollerussa acull la 27a edició de la fira d’ocasió Autotrac amb ple d'expositors

El certamen no comptarà amb el tradicional servei d'ITV degut a la nova normativa

Redacció
14 d'abril del 2015
Actualitzat a les 12:30h
Solsona i Segarra a la presentació de la Fira Autotrac
Solsona i Segarra a la presentació de la Fira Autotrac | Fira Mollerussa

El president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona, juntament amb el director de l’ens firal, Poldo Segarra, han presentat aquest dimarts la 27a edició del saló Autotrac que es celebra aquest cap de setmana. La Fira comptarà amb 42 expositors dels quals 17 corresponen al sector de la Maquinària Agrícola i Industrial, 19 a Automoció, 2 cases de furgonetes, 1 de caravanes i 3 a serveis i d’altres, mentre que pel que fa a la superfície total ocupada es disposarà d’uns 20.000 m2 distribuïts entre el Recinte Exterior i els Pavellons Firals, els quals es troben ocupats al 100%.
 
Aquesta és la primera de les dues cites que l’ens firal organitza al llarg de l’any i que estan adreçades al sector d’ocasió tant de maquinària agrícola i industrial com al dels automòbils, i que esdevenen convocatòries úniques i singulars per les oportunitats que s’exposen en material de segona mà i l’escàs número de convocatòries d’aquest tipus, sobretot pel que fa al sector de la maquinària.

Un certamen adaptat "a la demanda i al nou temps" diu Solsona
 
A l’acte d’avui, Solsona s’ha referit a la capacitat d’aquest certamen “d’adaptar-se a la demanda i al nou temps” i ha dit que les expectatives són bones. L’alcalde ha mostrat la seva confiança en poder mantenir el volum de negoci de l’any passat, el qual va ser, pel que fa al sector d’automoció, de 118 vendes per un import superior als 1,1 milions d’euros.
 
El saló estarà obert en un horari de les 10 del matí a les 8 de la tarda, sent l’entrada gratuïta. Pel que fa a l’acte d’inauguració oficial es farà divendres a les 6 de la tarda i anirà a càrrec del secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Pere Torres i Grau.
 
Per la seva part, el director de Fira de Mollerussa s’ha referit a l’ampliació del servei de Wifi per a tots els expositors del Recinte Firal, inclosos els de la zona exterior; així com el sistema de control d’aforament dins els Pavellons amb el nou dispositiu instal·lat per la passada Fira de Sant Josep, i els serveis de bar habilitats dins els Pavellons i al Recinte Exterior.