El Festival de Cinema de Muntanya de Torelló arriba a Ponent

El cicle duplica el nombre de projeccions

Redacció Osona.com
07 d'abril del 2015
Actualitzat a les 19:24h
El cicle BBVA de Cinema de Muntanya enceta aquest dijous una nova edició en què es duplicarà el nombre de projeccions i que arribarà a 20 poblacions catalanes. Aquesta proposta està organitzada per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA, en col·laboració amb la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló i els Centres Excursionistes.

Entre les projeccions es troben algunes de les millors pel·lícules premiades a l'anterior edició del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. L’objectiu és acostar aquest certamen osonenc a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya. La presentació de les pel·lícules a cada entitat anirà a càrrec de Joan Salarich, director del Festival.

Així, el Festival arribarà a  Sabadell, Castellar del Vallés, Vilafranca del Penedès, Granollers, Girona, Mollet, Reus, Solsona, Cervera, Valls, Sant Just Desvern, Olot, Igualada, Terrassa, Manresa, Balaguer, Lleida, Barcelona, Avinyó i Mataró, durant tot l’any. 

Aquest certamen és un dels més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1982, posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors cada any.
 

Més informació