El fiscal demana presó per a Hasél després de les amenaces de mort a Ros

El raper lleidatà s'enfronta a una pena d'un any i tres mesos de presó pel vídeo on deia que apunyalaria l'alcalde de Lleida

À.Ll / E.P
07 d'abril del 2015
Actualitzat el 08 d'abril a les 0:03h
El raper Pablo Hasél ja ha estat condemnat per altres casos
El raper Pablo Hasél ja ha estat condemnat per altres casos

Hasel ha estat condemnat a dos anys de presó


La Fiscalia de Lleida demana un any i tres mesos de presó per al raper lleidatà Pau Rivadulla, anomenat artísticament Pablo Hasél, per amenaces de mort l'alcalde de Lleida, Àngel Ros en una cançó difosa en les xarxes socials. Hasél, ja va ser condemnat per l'Audiència Nacional per enaltiment del terrorisme a dos anys de presó l'any passat.

En el seuescritd'acusació, el fiscalrelata que elsdos acusats , Hasél i el seu company del grup Prozaks, van pujar unvídeoaYoutubeen quès'escoltaque el cantant atacant verbalment l'alcalde:"Àngelmalparit,etmereixes un tret,t'apunyalaré,m'hasarruïnat,t'arrencarélapellatires".

La lletradiu també:"Queposinuna bomba,querebentinels seuscervells ique les seves cendreslesposina la portade la Paeriaque algú eldetonimentreesmorza,emve de gustveurecremarcasa seva i quelesparetsdel xaletsemblinGaza".

Ros va presentar denuncia a finals d'any

Ros
va presentarla denúnciael 5 de desembrei va dir queel vídeo és una apologiaclara d'unasituacióde terrorisme:"Demanarl'assassinatde persones nopotser qualificatd'una altramanera ihemdemanat quepersalutpública,nonomés mevaiperpedagogia,aquest vídeoes retiri de laxarxa", va assegurar.

Youtube va retirar el vídeo de la xarxa a mitjans de gener, més d'un mes després que el Jutjat d'Instrucció 3 de Lleida ho reclamés a petició de la Fiscalia. No obstant, la cançó va ser penjada de nou al canal de vídeos i encara es pot veure.