No falleu

El Lleida Esportiu juga al Camp d'Esports contra l'Hèrcules amb l'obligació de guanyar per no veure perillar la zona de play-off

Redacció
05 d'abril del 2015
Actualitzat a les 10:25h
Pau Torres no ha patit en excés avui al camp de l'Hospitalet
Pau Torres no ha patit en excés avui al camp de l'Hospitalet | RBonmatí

El Lleida Esportiu es pot posar en un bon embolic si no treu els tres punts del Camp d'Esports en el partit que l'enfrontarà a l'Hèrcules, un rival directe en la lluita per l'ascens. Després de dos partits consecutius perdent, els d'Imanol Idiakez necessiten guanyar per no convertir el tram final de temporada en una sort de Via Crucis que els pot acabar deixant fora de les zones que donen accés a la disputa per pujar a Segona A.

Els lleidatans tenen ara 54 punts, i els valencians 50, una situació que no dóna marge de maniobra ja que, a més, el Reus pressiona per sota ja que ha guanyat aquesta setmana contra el Badalona i s'ha posat amb 51 punts.

Per la seva banda, els dos equips de dalt, Nàstic i Huracà, també han guanyat amb molta solvència els seus encontres contra el Saragossa B i el Vila-Real B respectivament. En aquest escenari de victòries, els d'Imanol Idiakez estan obligats a guanyar, i ho hauran de fer sense Nieto, que serà substituït amb probabilitat per Chupe.

Només 6 punts de 15 possibles

El Lleida ha patit una baixada de joc i resultats preocupant en les darreres setmanes. L'equip només ha guanyat 6 punts de 15 possibles, uns números impropis d'un equip pensat per pujar i que juga el tram decisiu de la temporada.