Les Basses, a punt per la mona

La Paeria ha adequat les barbacoes i les taules de pícnic, ha netejat la zona i ha ampliat el servei de contenidors

Redacció
04 d'abril del 2015
Actualitzat a les 21:50h
Sara Mestres i Rafel Peris, aquest dissabte a les Basses d'Alpicat
Sara Mestres i Rafel Peris, aquest dissabte a les Basses d'Alpicat | Paeria

L’Ajuntament de Lleida ha condicionat el Parc de les Basses per anar-hi a celebrar el dia de la Mona. L’alcaldessa accidental, Sara Mestres, i el tinent d’alcalde, Rafael Peris, han visitat aquest matí el recinte on les brigades municipals han fet diversos treballs per deixar-ho tot a punt.

Mestres ha explicat que s’ha adequat la zona de les barbacoes, retirant elements perillosos i reparant zones amb manca d’arrebossat o maons. S’han retirat taules de pícnic trencades perquè els usuaris puguin posar-hi les seves i utilitzar els bancs. L’alcaldessa accidental ha afirmat que s’han reposat aixetes, s’ha netejat la zona i s’ha ampliat el servei de contenidors. Sobre la jardineria ha afegit que no s’ha de fer-hi res perquè durant l’any ja s’hi treballa diàriament amb l’escola de jardineria de l'IMO, que fa tasques de manteniment. A més, dilluns al matí Ilnet repassarà la zona per l’ús que s’ha n’ha pogut fer aquest cap de setmana i a partir de dimarts reforçarà la neteja.

En la visita al parc, l’alcaldessa accidental ha indicat que les Basses són una zona destacada d’esbarjo de la ciutat on tradicionalment s’hi reuneixen grups d’amics i famílies els caps de setmana, sobretot de cara al bon temps.