El PSC confia en Ginestà a Mollerussa i en Fuster a Cervera per recuperar les alcaldies

La candidata del Pla d'Urgell ocuparà la plaça de Pere Gatnau, ha renunciat a la candidatura per motius personals | A la Segarra, el cap de llista assegura que pretén baixar els impostos del municipi

Redacció
01 d'abril del 2015
Actualitzat el 20 d'abril a les 10:16h
Ginestà, al cap de taula, serà la candidata del PSC a Mollerussa
Ginestà, al cap de taula, serà la candidata del PSC a Mollerussa

El PSC ja ha escollit els candidats que lliuraran la batalla electoral per les alcaldies de Mollerussa i Cervera. A la capital del Pla d'Urgell, Teresa Ginestà serà la cap de cartell després que la secció local del partit ho ratifiqués. Alcaldessa de Mollerussa del 2007 al 2010, l'etapa de la socialista al capdavant del consistori va estar marcada pels greus problemes econòmics, que la va obligar a deixar el càrrec. Ginestà ha arribat a la candidatura del PSC després que Pere Gatnau hi renunciés per motius personals.
 

Raimon Fuster, cap de cartell del PSC a Cervera


Per la seva banda, Raimon Fuster serà el líder socialista que intentarà desbancar Ramon Royes de la Paeria de Cervera. El nou cap de cartell és empresari i ja havia estat regidor a la Paeria durant dues legislatures, tant en equip de govern com a l’oposició. Fuster destaca que es presenta a l’alcaldia "amb objectius clars i concrets, com la necessitat de baixar els impostos a Cervera, on patim una de les càrregues impositives més altes”.