29
de març
del
2015
Actualitzat
a les
17:38h
Els diumenges són dies en els quals la televisió ens ofereix alguns dels programes d'actualitat més interessants de la setmana.
Un dels programes destacats de TV3 és "Menú Degustació" (20.25 h.), que en aquest capítol cuinen amb Albert Om. Després del Telenotícies vespre, el programa "30 minuts" (21.55 h.) finalment emet "Violada i condemnada" després d'un canvi d'última hora. Seguidament "Collita pròpia" (22.40 h.) torna amb un altre capítol nou, aquesta vegada centrat en la carn.
En comptes de "Salvados", La Sexta estrena "El precio de los alimentos" (21.30 h.) presentat pel cuiner Alberto Chicote, que viatja per tot el món analitzant la quantitat de menjar que es consumeix. Al voltant de les 22.30 h. s'emet el programa "Pesadilla en la cocina" també del cuiner Chicote.
Cuatro, per la seva banda, segueix amb el docureality "Los Gipsy Kings" (21.30 h.) que explica la vida de quatre dinasties d'ètnia gitana. La pel·lícula de TV1 és "Hércules: el origen de la leyenda" (22.05 h.), mentre que la d'Antena 3 és "Intruders" (22.10 h.).
Un dels programes destacats de TV3 és "Menú Degustació" (20.25 h.), que en aquest capítol cuinen amb Albert Om. Després del Telenotícies vespre, el programa "30 minuts" (21.55 h.) finalment emet "Violada i condemnada" després d'un canvi d'última hora. Seguidament "Collita pròpia" (22.40 h.) torna amb un altre capítol nou, aquesta vegada centrat en la carn.
En comptes de "Salvados", La Sexta estrena "El precio de los alimentos" (21.30 h.) presentat pel cuiner Alberto Chicote, que viatja per tot el món analitzant la quantitat de menjar que es consumeix. Al voltant de les 22.30 h. s'emet el programa "Pesadilla en la cocina" també del cuiner Chicote.
Cuatro, per la seva banda, segueix amb el docureality "Los Gipsy Kings" (21.30 h.) que explica la vida de quatre dinasties d'ètnia gitana. La pel·lícula de TV1 és "Hércules: el origen de la leyenda" (22.05 h.), mentre que la d'Antena 3 és "Intruders" (22.10 h.).