La llista de Postius

Repàs dels principals noms de la candidatura de CiU i de tots els candidats d'Unió que hi concorreran | Quatre dels sis primers candidats de la federació són dones

À.Ll
26 de març del 2015
Actualitzat a les 15:51h
Postius ja té feta la llista electoral
Postius ja té feta la llista electoral | CiU

Toni Postius ja té equip per la propera legislatura. Després de setmanes de secrets i de les filtracions amb comptagotes dels darrers dies, la llista de CiU ja és una realitat. El candidat Postius estarà acompanyat de Carme Culleré, advocada i secretària de Pimec, que anirà al segon lloc.

Cerdà de tres

El tercer candidat és per Unió, i serà Paco Cerdà, l'únic regidor a part de Postius que repetirà a la llista. Advocat, el polític democristià va donar suport a l'actual cap de cartell de CiU en les primàries que va organitzar la federació després que Joan Ramon Zaballos decidís fer un pas al costat i no tornar-se a presentar.

Simó, Salmerón i Gispert, de quatre, cinc i sis

El quart candidat de CiU serà Cristina Simó, filla del president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó, i actual cap de compres de la Diputació de Lleida. Simó ja esta bregada en temes polítics ja que va ser assessora del grup de CiU al Senat. El cinquè lloc serà per Rosa Maria Salmerón, advocada de 33 anys i exlíder de les joventuts d'Unió Democràtica de Catalunya. Just una posició més avall hi estarà Marta Gispert, professora d'anglès.
 

Els membres d'Unió que aniran a la llista de CiU


D'altra banda, Unió ha anunciat aquest dimecres tots els candidats del seu partit que aniran a la llista de Postius. A part de Cerdà i Salmerón, el número 8 serà per Andreu Vázquez. De 42 anys i llicenciat en dret i secretari d’ajuntament, és membre d’Òmnium Cultural de Ponent i de la coordinadora de l’ANC de Lleida.

Sense número definit a la llista també hi aniran Xavier Fuixent, Jordi Boixadera, Roger Florensa, Rosa Terrat, Meritxell Feliu i Miquel Padilla, actual regidor de CiU i vicepresident de la Diputació de Lleida que deixarà amb tota probabilitat la Paeria després de ser edil durant 24 anys.