Unió confirma la marxa de Padilla i proposa tres candidats sobiranistes per acompanyar Postius

Paco Cerdà serà el número tres de la llista de CiU mentre que l'advocada Rosa Maria Salmerón anirà de 5 i Andreu Vázquez, membre de l'ANC i d'Òmnium, serà el vuitè candidat

Àlvar Llobet
23 de març del 2015
Actualitzat el 25 de març a la 13:01h
Cerdà, a la dreta, serà el número tres de Postius
Cerdà, a la dreta, serà el número tres de Postius | Miki de Santiago

La direcció de la secció local d'Unió Democràtica de Catalunya a la ciutat de Lleida ja ha decidit quins seran els tres primers candidats que proposarà per anar a la llista de CiU que lidera Toni Postius. Segons ha pogut saber NacióLleida, els democristians aprovaran Paco Cerdà com a primer dels seus candidats a la llista, que anirà de número tres just per darrere de Carme Culleré, que serà la segona de Postius.

Llicenciat en Dret i advocat, Cerdà ja ha estat regidor durant aquesta legislatura i va ser un dels edils que va donar suport a l'actual candidat durant les eleccions primàries que va fer la federació per escollir el nou cap de cartell. El segon candidat que Unió ha posat damunt la taula és el de l'advocada Rosa Maria Salmerón, que anirà a la candidatura de CiU en cinquè lloc. Tres posicions més avall hi haurà Andreu Vázquez, llicenciat en Dret i membre de l'Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural.

Miquel Padilla diu adéu després de 24 anys com a regidor

L'elecció d'aquests tres noms per part d'Unió suposa la confirmació que l'històric dirigent del partit, Miquel Padilla, quedarà fora per primer cop d'una llista electoral de CiU a l'Ajuntament de Lleida. President de la intercomarcal d'Unió Democràtica a Lleida, el polític democristià feia 24 anys que era regidor del consistori lleidatà.