En marxa l'extradició del presumpte esquarterador de la Mitjana de Lleida

Cruz Javier de los Santos va ser detingut al gener després de ser buscat per la Interpol com a presumpte autor de la mort d'un home el 2011

À.Ll
22 de març del 2015
Actualitzat a les 18:52h
Imatge d'un mosso durant les investigacions del 2011
Imatge d'un mosso durant les investigacions del 2011 | ACN

Cruz Javier de los Santos, el presumpte autor de l'esquarterament d'un company seu al parc de la Mitjana de Lleida el 2011, serà jutjat finalment a la capital del Segrià després que l'Interpol l'hagués detingut a finals de gener. Cruz de los Santos va ser localitzat per la policia a Santo Domingo, on s'amagava. Després de la detenció, de los Santos ha estat portat a la presó a l'espera que s'iniciï la seva extradició.

Els fets van sortir a la llum el juliol de 2011

Els fets van sortir a la llum el juliol de 2011 quan la policia van localitzar dues cames i un braç seccionats de la víctima surant al riu Segre, a Lleida, i al pantà d'Utxesa. Aquesta investigació va possibilitar la detenció de quatre persones, dues germanes i el nebot del presumpte esquarterador i l'amic d'una de les dones, que van quedar en llibertat amb càrrecs. El suposat autor dels fets, també dominicà, va fugir del país, motiu pel qual els mossos van dictar contra ell una ordre internacional d'arrest.