Un noi pateix una agressió al metro després d'un partit del Lleida

«Has caigut dues vegades, a la propera no et tornaràs a aixecar perquè et deixaré inconscient» li va etzibar l'agressor a la víctima

Redacció
17 de març del 2015
Actualitzat a les 10:51h
990_1426581945agresio
990_1426581945agresio

 



Un jove va rebre una agressió el diumenge passat al metro, després del partit de futbol entre l'Hospitalet i el Lleida, que va acabar amb victòria lleidatana per 0 a 1. El noi i el seu germà, de 18 anys i aficionats de l'Hospitalet, van explicar els fets a 8TV, mantenint l'anonimat. 

L'agressor, d'uns 20 anys, es va acostar als dos nois preguntant si formaven part del grup d'animació "FrankaKoorps" de l'Hospitalet i després els va començar a dir fatxes perquè un d'ells portava la samarreta de la selecció espanyola. L'agressor també els va prendre dues bufandes de l'Hospitalet a la força i els va fer creure que portava una navalla. 

Quan el metro va arribar a l'estació d'Avinguda Carrilet, l'agressor va donar-li un cop al pit a la víctima i va fugir en direcció a la sortida. Una persona el va aturar i l'agressor es va tornar a dirigir a la víctima, tirant-lo a terra altre cop i amenaçant-lo: "Has caigut dues vegades, a la propera no et tornaràs a aixecar perquè et deixaré inconscient". 

Un dels dos joves el va seguir, però finalment el va perdre de vista. Els nois també van explicar que a dins del vagó ningú els va ajudar i que algunes de les persones que hi havia es van allunyar.