El PSC creu que «no hi ha cap possibilitat» que Ros sigui imputat

La presidenta del partit a Lleida, Tere Cunillera, diu que no s'han ni plantejat un relleu de l'alcalde com a candidat socialista

Àlvar Llobet
09 de març del 2015
Actualitzat el 10 de març a les 12:04h
Àngel Ros i Tere Cunillera, la nova presidenta del PSC de Lleida
Àngel Ros i Tere Cunillera, la nova presidenta del PSC de Lleida | À.Ll

L'entrada dels membres de la Fiscalia Anticorrupció i de l'Oficina Antifrau a la Paeria el passat no ha posat nerviosa la comissió gestora del PSC a Lleida, que no temen que aquest episodi pugui afectar el futur polític del seu candidat, Àngel Ros. La nova líder del partit, Tere Cunillera, s'ha mostrat convençuda, en declaracions a NacióLleida, que "no hi ha cap possibilitat" que l'alcalde de Lleida sigui imputat per mala gestió al capdavant del consistori lleidatà.

D'aquesta manera, la veterana socialista apaga, almenys de moment, el xup xup que apuntava que el PSC considerava un relleu en el primer lloc de la candidatura. "En ca reunió hem parlat d'aquesta possibilitat" assegura a aquest diari un altre membre de la comissió creada la setmana passada. Cunillera ha insistit en la defensa de Ros i ha explicat que el PSC té el millor candidat per revalidar l'alcaldia de la capital del Segrià.