Coca fullada d'albergínia i carxofes

Les receptes de la popular blocaire Dolorss Mateu

990_14256530621-_Coca_fullada_dalbergnia_i_carxofes_Bona
990_14256530621-_Coca_fullada_dalbergnia_i_carxofes_Bona
Doloss Mateu
06 de març del 2015
Actualitzat a les 15:47h
No heu fet mai coques amb massa de pasta de full? 
 

Coca fullada amb albergínia i carxofes


Ingredients per a 4-6 persones:

1 làmina de pasta de full
2 albergínies
1 ceba
3-4 carxofes
100-130 gr. de formatge brie
Sal, pebre negre
Mel
Oli d'oliva verge extra
Ruca
Pinyons
 
Netegeu les carxofes elimineu les fulles exteriors, talleu les puntes i feu 4 parts, traieu  el borrissol interior si en tingués i poseu-les a bullir en un cassó amb una mica de sal durant uns 20-25 minuts. Escoreu-les be i reserveu.
 
Talleu les cebes en làmines fines i poseu-les a la paella amb una mica d'oli, saleu i ofegueu durant uns 8 minuts.
Afegiu les albergínies tallades a rodanxes fines, coeu el conjunt uns 5 minuts.
 
Talleu la làmina de pasta de full en 4-6 rectangles, punxeu-los amb una forquilla, repartiu per sobre la barreja de ceba i albergínia, col·loqueu trossos de carxofa i salpebreu.
 
Coure al forn preescalfat a 180º, encens dalt i baix, durant uns 20 minuts o fins que estigui cuita la massa.
 
Fora del forn repartiu per sobre daus de brie, un fil de mel i serviu acompanyat amb ruca, uns pinyons torrats i regat amb un fil d’oli.
 
NOTA:  El temps de bullir de les carxofes depèn de la mida d'aquestes.
** Dividir en 4-6 parts la pasta de full, segons la grandària que tingui.
** El temps de permanència en el forn és orientatiu, depèn de cada forn, del gruix de la massa ...