Marta Camps: «La direcció del PSC hauria de començar a dubtar de Ros»

La regidora socialista contesta l'alcalde assegurant que si la Paeria ho hagués fet tot bé, la Fiscalia no hauria entrat a investigar la Paeria

À.Ll
06 de març del 2015
Actualitzat a les 0:40h
990_1425597778CampsVideoBona
990_1425597778CampsVideoBona
L'exprimera tinenta d'alcalde de la Paeria, Marta Camps, ha assegurat aquest dijous en una entrevista a la Xarxa que la direcció del PSC hauria de començar a dubtar d'Àngel Ros després de l'escorcoll dels membres de l'Oficina Antifrau i de la Fiscalia Anticorrupció al consistori. Aquesta operació ha estat, segons diu, un punt d'inflexió en la polèmica que manté des de fa dues setmanes amb Àngel Ros. La socialista ha assegurat que si aquests organismes han posat l'ull a la Paeria és perquè veuen que hi pot haver alguna irregularitat.

Camps ha apuntat també que s'ha sentit dolguda pels comentaris que han fet els seus companys de grup municipal alhora que ha deixat clar que si no va denunciar abans els fets va ser perquè no els havia vist. D'aquesta manera ha justificat que les denuncies presentades s'emmarquin només en el darrer any i mig de mandat.

Qui ha estat la mà dreta de l'alcalde de Lleida durant més de 10 anys, assegura que fins l'any 2011 no va començar a detectar irregularitats a la Paeria: “he sigut conscient de tot plegat molt recentment”. Camps atribueix aquestes males pràctiques a anys de govern acumulats “sense oposició” i “gairebé sense ningú que et fiscalitzi”. “Et vas confiant”, ha dit la regidora socialista. 

La regidora ha destacat que el seu paper fiscalitzador no és fàcil i ha demanat a la gent que es posi en el seu lloc. En aquest sentit, ha asseverat que troba missatges d'ànim i mirades de complicitat de la ciutadania. Camps també ha repartit estopa al món del periodisme i als grups de l'oposició en aquesta legislatura indicant que no han estat gens crítics amb el govern municipal.