Tres menors intoxicats en un incendi en un pis de Balaguer

El foc ha afectat el menjador i la cuina d'un pis situat en la segona planta

Europa Press
28 de febrer del 2015
Actualitzat a les 14:08h
Tres menors han resultat intoxicats lleus i la seva mare menys greu en un incendi aquest dissabte en un pis de la plaça Pou de Balaguer, han informat els Bombers de la Generalitat.
  
Han rebut l'avís cap a les 3.22 hores i ha afectat el menjador i la cuina d'un pis situat a la segona planta; la resta de l'immoble ha quedat afectat pel fum i la temperatura.
  
El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat tres ambulàncies al lloc i han traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida a quatre persones: els tres menors, d'entre 4 i 8 anys, intoxicats de caràcter lleu, i la mare afectada menys greu.
  
Quatre dotacions dels Bombers han treballat a l'incendi, que han donat per controlat cap a les 4 hores; també han acudit dues patrulles dels Mossos d'Esquadra.
  
D'altra banda, dues persones han resultat ferides --una per cremades de segon grau a les mans i una altra per inhalació de fum-- en un incendi en un pis del carrer Petrarca de Sabadell (Barcelona), que ha afectat la galeria d'una dels habitatges.