Balaguer inicia el tràmit per tenir un nou bus urbà i sis noves parades

El ple ha tirat endavant l'expedient de contractació de la gestió del servei públic de transport urbà de viatgers

per Àlvar Llobet, Balaguer | 27 de febrer de 2015 a les 21:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El ple de Balaguer ha aprovat l'obertura del concurs per un nou bus Foto: Àlvar Llobet


El ple municipal de Balaguer ha iniciat els tràmits per tenir un nou bus urbà i sis noves parades amb marquesina a la ciutat. L'equip de govern ha pogut tirar endavant, amb el vot de tots els partits, l'expedient de contractació de la gestió del servei públic de transport urbà de viatgers.


Entre els requisits que haurà de complir l’adjudicatària del servei, que serà per 5 anys, prorrogable a cinc més, figura el subministrament d’un nou vehicle amb un mínim de 50 places, la meitat de les quals hauran de ser seients; que el sistema de validació i venda de tiquets inclogui les targetes amb xip sense contacte; la millora de la línia principal i de les escolars als nous horaris dels centres; la integració del servei de dissabte dins del preu del actual contracte, i la substitució dels actuals pals de parada i la instal·lació d’un mínim de sis marquesines en aquelles parades que indiqui l’Ajuntament.
 

 

Participació