UPyD: «Les festes tradicionals se celebren només per als secessionistes»

El candidat de Rosa Díez a l'Alcaldia de Lleida creu que "s'està utilitzant la cultura catalana per fer apologia del nacionalisme independentista"

B.F.
25 de febrer del 2015
Actualitzat a les 19:12h
Pablo Pérez López, aspirant d'UPyD a l'alcaldia de Lleida.
Pablo Pérez López, aspirant d'UPyD a l'alcaldia de Lleida. | UPyD

El candidat de UPyD a l'alcaldia de Lleida, Pablo Pérez López, ha denunciat aquest dimecres que s'està usant la cultura tradicional catalana "per fer apologia del nacionalisme independentista", fins al punt que, d'uns anys ençà, "només se celebren festes tradicionals i populars dirigides al col·lectiu secessionista".

Pérez López critica que els els independentistes "s'han apoderat de tots els aspectes de la vida social, econòmica, política i cultural de tots els catalans", fins al punt que només ells "poden celebrar" les festes majors.

Aquest fet, creu el dirigent magenta lleidatà, va en contra del que "tots els catalans han fet des de sempre", com és el celebrar les festes en comú.

Pérez López s'ha expressat en aquests termes arran de la polèmica sorgida a l'entorn del Carnaval de Solsona, amb les polèmiques burles a Espanya, l'exèrcit i la bandera, que creu que són "intolerables".