Àngel Ros presenta a la fiscalia les acusacions de Marta Camps

L'alcalde de Lleida es reuneix amb els partits polítics i desmenteix punt per punt les acusacions de la regidora

ACN / À.Ll
20 de febrer del 2015
Actualitzat a les 21:30h
Ros ha presentat a fiscalia les declaracions de Camps
Ros ha presentat a fiscalia les declaracions de Camps

L'advocat de l'alcalde de Lleida Àngel Ros ha presentat aquest divendres a la fiscalia la denúncia per les declaracions que l'extinent d'alcalde Marta Camps ha fet aquest dijous i aquest divendres, acusant-lo d'irregularitats, qualificades per Ros de "calúmnies i injúries".

Segons l'alcalde de Lleida, la Paeria "ha fet les seves activitats dins al més estricta legalitat". Àngel Ros ha insistit que l'actitud de Marta Camps té l'únic fonament en el fet d'haver-la apartat del segon lloc de la llista electoral. "Ha estat la meva mà dreta durant 11 anys, per tant el que ara ella diu que és una irregularitat, ja ho era abans, quan ella tenia responsabilitat", ha dit Ros.

El paer en cap assegura que no ha rebut cap notificació dels tribunals del mes de desembre, quan Camps diu que va denunciar les irregularitats. Si que ha confirmat que el mes de juliol, la llavors regidora d'Urbanisme "va enviar per registre general un document en el qual acusava suposades irregularitats per la contractació d'un periodista al grup municipal, i de validacions de factures telefòniques, que estaven dins la legalitat". L'alcalde de Lleida ha celebrat el suport rebut per part de la direcció del PSC i ha explicat que com és habitual, sotmetrà a aprovació de l'assemblea local del partit la llista electoral. Aquesta tarda el grup municipal del PSC es reuneix amb l'executiva local de Lleida.

Reunió amb els partits lleidatans per donar explicacions

L'alcalde de Lleida s'ha reunit amb els partits lleidatans per donar explicacions sobre la destitució de Marta Camps. En la trobada, Ros ha desmentit punt per punt totes les acusacions que ha fet la regidora, alhora que ha assegurat que la liquidació de l'exercici del 2014 s'entregarà durant el mes de març a tots els partits, inclosos aquells que no tenen representació al consistori.