Camps eleva el to contra Ros: «Utilitza pràctiques quasi mafioses»

Els dos socialistes es tiren els plats pel cap al programa més escoltat de la radio catalana | L'alcalde de Lleida vincula el conflicte a l'ambició de la regidora i al fet que ell no li donés pas com a candidata | L'edil diu que vetlla per la dignitat de la Paeria i avisa que té molts papers

Àlvar Llobet
20 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:47h
Camps en un moment de la roda de premsa aquest dijous
Camps en un moment de la roda de premsa aquest dijous | Àlvar Llobet

La guerra oberta entre l'alcalde de Lleida Àngel Ros, i la regidora Marta Camps, s'ha convertit en una autèntica batalla campal que ha creuat les fronteres de la ciutat de Lleida. Els dos socialistes s'han tirat els plats pel cap aquest divendres al programa més escoltat de la ràdio catalana, "El Món a Rac1" de Jordi Basté, i no només s'han reiterat en els arguments fets públics ahir, sinó que han deixat anar alguna que altra perla extra.



La que més ha elevat el to ha estat Camps, que després de saber que el paer en cap la portarà al jutjat, ha assegurat que Ros fa anar "pràctiques quasi mafioses". La regidora ha indicat que intenta que se sàpiguen totes les irregularitats que s'han fet en els darrers anys a la Paeria amb l'objectiu "de preservar la dignitat de les institucions". En aquest tema ha considerat que és molt legítim que l'alcalde de la ciutat s'intenti defensar de les acusacions, encara que ha avisat que té molts papers per treure.



Ros per la seva banda ha tornat a parlar de "deslleialtat" i "traïció" de la regidora que li han anat minant la confiança, i ha asseverat que tot aquesta polèmica es deriva de la pròpia ambició de Camps i al fet que ell decidís seguir com a candidat enlloc de donar-li pas a la regidora.
 

Ros fulmina Camps

Què ha passat entre Ros i Camps?

Ros evoca Juli Cèsar i diu sentir-se «absolutament traït» per Camps

Marta Camps obre la guerra judicial contra Àngel Ros

El PSC se'n renta les mans

Ros es querella contra Camps