Silenci sepulcral dels regidors socialistes després del cessament de Camps

La regidora diu que els edils l'han "traït", si bé destaca que alguns d'ells li han enviat missatges de suport | No ha volgut fer públics els noms per evitar que Ros "prengui represàlies contra ells"

À.Ll
19 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:46h
Els regidors socialistes han fet costat a Ros aquest dijous
Els regidors socialistes han fet costat a Ros aquest dijous

El grup municipal del PSC ha tancat files amb Àngel Ros després del cessament de Marta Camps aquest dimecres. En les darreres hores, els regidors socialistes mantenen un silenci sepulcral sobre el cas, i ni fan declaracions públiques ni tampoc s'han mogut per les xarxes socials. Els edils més atrevits han fet una repiulada d'un tuit de Ros en el que assegurava que "la política té molts moments agraïts" en referència a la visita d'un grup d'escolars a la Paeria.

Durant la roda de premsa d'aquest matí, Camps ha carregat durament contra els seus companys de grup assegurant que l'han "traït", si bé ha reconegut que alguns d'ells li han fet arribar missatges de suport. Preguntada sobre qui eren aquests regidors, la socialista ha declinat fer públics els noms argumentant que no volia que l'alcalde emprengués represàlies contra ells.