Com recuperar els missatges del WhatsApp

Redacció
17 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:07h
576_1367228740whatsappestret
576_1367228740whatsappestret

Si voleu recuperar els missatges del WhatsApp que havíeu esborrat podeu fer-ho de manera ràpida i senzilla. L'aplicació guarda de forma automàtica l'historial de conversacions a la memòria interna del mòbil o bé a la targeta SD externa, permetent als usuaris rescatar els xats eliminats.

El procés a seguir és tan simple com desinstal·lar el programa i tornar-lo instal·lar, quan ho feu l'app us donarà l'opció de restaurar l'historial. Ara bé, les conversacions es guarden durant set dies, així que només es restabliran els diàlegs mantinguts al llarg d'aquest període des de l'eliminació del xat.

Si voleu comprovar que WhatsApp emmagatzema les vostres conversacions l'únic que heu de fer és d'accedir a la carpeta de l'app i un cop dins entrar a "Database", allà trobareu els arxius corresponents. D'altra banda, el programa també us dóna l'opció de preservar els missatges més recents de manera manual. Per a fer-ho heu de seguir els següents passos: "menú"> "configuració" >"configuració del xat" > "arxivar totes les converses".

El correu electrònic és un altre dipòsit on conservar els missatges. Us els podeu enviar entrant a "configuració" > "configuració del xat" > i "enviar conversació per email".