El Port de la Bonaigua reobre una setmana després

Des d'aquest divendres a la tarda s'hi pot circular amb cadenes | El Pallars Sobirà reclama solucions i proposa l'avançament del projecte del túnel de la Bonaigua

Redacció
07 de febrer del 2015
Actualitzat a les 0:15h
Aquest era l'aspecte del port al seu punt més alt.
Aquest era l'aspecte del port al seu punt més alt. | Restaurant Cap del Port

El port de la Bonaigua (C-28) ha reobert aquesta tarda al trànsit després d'una setmana tancat, segons informa el Servei Català de Trànsit. Així, aquesta via, una de les més importants del Pallars Sobirà per la seva ubicació estratègica i perquè comunica el Pallars Sobirà amb la Val d'Aran, recupera la circulació, tot i que amb cadenes, després que el passat divendres hagués de tancar pel fort episodi de nevades.

El port es va tancar per risc d'allaus just avui fa una setmana, i fins aquesta tarda no s'havia netejat la via de manera definitiva perquè s'hi pogués tornar a passar. El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha expressat el seu malestar per aquest nou episodi de tancament prolongat i ha demanat que s'avanci en el projecte d'un túnel. De la seva part, el sector turístic creu que les mesures antiallaus s'han mostrat novament insuficients.

Per la seua part, la Generalitat preveu continuar aquest any amb la instal·lació de xarxes antiallaus, que s’afegiran a les desplegades el 2014, amb una inversió d'1,1 milions d'euros, segons el diari Segre.

Podeu consultar les incidències viàries en constant actualització a través d'aquest enllaç.