CiU tanca files amb Postius

Els dos partits de la federació avalen la candidatura de Postius, que presenta un model de ciutat basat en la transparència, la proximitat i la preocupació pels problemes reals dels ciutadans

Redacció
07 de febrer del 2015
Actualitzat a les 0:05h
Toni Postius ha estat avalat per CiU
Toni Postius ha estat avalat per CiU

El comitè de CiU ha ratificat aquest divendres Toni Postius com a candidat a l'alcaldia de Lleida en les properes eleccions municipals del 24 de maig. Durant la reunió, l'alcaldable ha posat damunt la taula la seva proposta de projecte de ciutat alhora que ha concretat les línies mestres del programa electoral de Convergència i Unió per a la ciutat de Lleida per als propers comicis.
 
Pel que fa a la proposta de model ciutat, l'alcaldable convergent aposta per "apropar l’Administració al ciutadà, actuant amb transparència i proximitat, comptant amb el seu parer en la presa de decisions i prioritzant el seu benestar”. Així mateix ha afegit que "cal donar sortida a les preocupacions reals del dia a dia dels lleidatans i lleidatanes i dotar la ciutat d’un serveis bàsics eficients".

Per la seva banda, el president del comitè local de Convergència, Xavier Caufapé, s’ha mostrat convençut que "és el moment del canvi a la ciutat de Lleida, un canvi que ha de capitalitzar una força catalanista com CiU, amb una persona jove que doni impuls a la ciutat i garantint allò que està bé". Caufapé ha destacat també que "un dels objectius prioritaris de Toni Postius, de tot l’equip de CiU, és augmentar la confiança en la claredat de la gestió pública".

Cristina Bosch, presidenta del comitè local d'Unió, ha valorat les capacitats del candidat de CiU i ha destacat la feina feta pels regidors democristians durant aquesta legislatura a la ciutat de Lleida. Pel que fa a la llista, Bosch ha indicat que a partir d'ara serà el moment de parlar dels noms que acompanyaran Postius a la candidatura.