El Solsonès es promociona amb un vídeo

Aquest és el primer dels 5 vídeos promocionals

per Ramon Estany, Solsonès | 4 de febrer de 2015 a les 16:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El primer vídeo promocional d’activitats d’estiu al Solsonès, “El Solsonès, el destí dels teus millors records”, va ser presentat als membres de la Junta del Patronat Comarcal de Turisme el passat dijous 29 de gener. En aquesta mateixa línia es realitzaran els vídeos de tardor, hivern i primavera i, finalment, es produirà un vídeo de promoció general. Amb aquesta campanya promocional es vol donar suport al sector turístic de la comarca amb la voluntat d’augmentar l’ocupació als establiments d’allotjament i promocionar la restauració i altres serveis relacionats, i sobretot atraure un turisme de qualitat, familiar i responsable amb l’entorn.
 

En aquest primer vídeo s’hi mostren diferents activitats que es poden practicar a l’aire lliure durant l’estiu al Solsonès com són el senderisme, la BTT, l’escalada, el golf, els vols biplaça en parapent, les rutes en cavall o navegar amb caiacs pels dos pantans.

També hi queden reflectits la natura i els entorns sorprenents de la comarca, com el mirador de la Creu del Codó, Busa, Sant Llorenç de Morunys, Solsona, les Fonts del Cardener o Sant Pere de Graudescales, així com també hi ha una mostra de la festa major de Solsona i dels concerts de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona que amenitzen els vespres d’estiu. El vídeo promocional de l’estiu el podeu veure al següent enllaç: http://youtu.be/QumlCAwk4RI 

Tot el material utilitzat per a produir els vídeos estarà a la disposició de les empreses turístiques, entitats i altres administracions, motiu pel qual s’ha creat un canal a Youtube amb el perfil de Turisme Solsonès. A més, a banda dels perfils a Twitter i Facebook que ja funcionen, s’ha creat un perfil a la popular xarxa Instagram amb l’objectiu de donar a conèixer el Solsonès a través d’imatges, on s’animarà a participar a tota la comunitat d’igers etiquetant les imatges amb els hashtags  #turismesolsonès i #Solsonès.
 
Joan Vendrell, president del Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès, agraí a aquelles “entitats, empreses i figurants voluntaris que han fet possible aquest i els altres vídeos que s’estan preparant, esperant que aquesta campanya afavoreixi i agradi al sector turístic de la comarca”.
 
Aquesta és una de les actuacions que el Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès va plantejar el 2014 i que el Consell finança a través del Fons per al foment del turisme del 2014 –recaptat amb el nou impost de la Generalitat de Catalunya sobre les estades en establiments turístics– i amb recursos propis, comptant també amb la col·laboració de la Diputació de Lleida. 

 

Participació