La Paeria abonarà part de la paga extra del 2012 a meitats de febrer

El consistori havia d'esperar l'entrada en vigència del pressupost del 2015

Redacció
03 de febrer del 2015
Actualitzat a les 20:05h
L’Ajuntament de Lleida ingressarà a finals de la setmana vinent als treballadors municipals la part proporcional de la paga extra de desembre de 2012, després que l’Ajuntament decidís acollir-se a la Llei General de Pressupostos de l’Estat que preveia que cada administració pública podia aprovar l’abonament de la recuperació de la part proporcional de la paga extraordinària del mes de desembre de 2012. La Paeria ja va informar el passat 22 de gener que adoptava aquesta opció amb immediatesa amb la finalitat de retornar als treballadors municipals els diners no percebuts al desembre de 2012.

En compliment de la llei, aquest import no es pot ingressar fins que no estan aprovats oficialment els pressupostos i els comptes municipals de l’Ajuntament de Lleida són vigents des d’avui, en què han estat publicats al BOP. Per tant, l’Ajuntament de Lleida ja pot procedir a realitzar aquest ingrés als treballadors municipals i ho farà a finals de la setmana vinent.

La tinenta d’alcalde i regidora de Recursos Humans, Sara Mestres, ha destacat que "l’Estat deixava la potestat als ajuntaments per acollir-se a aquesta mesura i la Paeria va decidir reemborsar aquests diners al més aviat possible , i ho fem, d’acord amb la llei de procediment administratiu, un cop aprovats els Pressupostos municipals de 2015, abans no era possible".