Els torrons d'Agramunt prenen Madrid

Es reconeix l'originalitat i qualitat de la darrera creació de Torrons Vicens, el torró de Gintònic, que forma part de la línia 'Natura' d'Albert Adrià

ACN / À.Ll
03 de febrer del 2015
Actualitzat a les 11:49h
La firma d'Agramunt ha guanyat un reconeixement de Madrid Fusion
La firma d'Agramunt ha guanyat un reconeixement de Madrid Fusion

Torrons Vicens ha guanyat el Premi al Disseny i Innovació Tecnològica de la XIII edició de la cimera internacional de gastronomia Madrid Fusión. Un premi que suposa un reconeixement al caràcter innovador de la companyia i que en especial fa menció a l'originalitat i qualitat de la darrera creació de la firma agramuntina, el Torró de Gintònic, amb el qual s'aposta per la tendència del moment amb un producte elaborat amb trufa de ginebra, llima i xocolata fizzy sobre una base dolça i melosa de xocolata blanca.

Aquest torró forma part de la línia 'Natura' d'Albert Adrià, que Torrons Vicens va crear al 2013 juntament amb el prestigiós xef i inclou altres varietats. IFEMA ha lliurat aquest dilluns el guardó a Torrons Vicens, un premi que ha recollit Jaume Jovell en representació d'Àngel Velasco, mestre torronaire i president de la companyia. El Torró de Gintònic forma part de la línia Natura d'Albert Adrià, que també inclou altres propostes originals com el torró de Petjada Lunar, Pinya Colada, Gerds o Arrels, alguns d'ells inspirats en les postres d'El Bulli.

Una firma del 1775

Torrons Vicens és una firma d'Agramunt (Urgell) que des de 1775 elabora torró seguint els mètodes tradicionals dels mestres torronaires del municipi. En els darrers anys, la firma ha apostat per fusionar la tradició i la innovació de manera sorprenent, creant nous productes, textures i sabors que li ha valgut ser mereixedora d'aquest premi.