S'intoxiquen amb una caldera de propà mentre miraven el Barça a Vilanova de la Barca

Una trentena de persones de la Penya Barcelonista han patit marejos a causa de la mala combustió | 11 persones han estat ingressades aquesta nit a l'Hospital Moisés Broggi

ACN
02 de febrer del 2015
Actualitzat a les 11:41h
Imatge de l'exterior de la Penya Barcelonista de Vilanova
Imatge de l'exterior de la Penya Barcelonista de Vilanova | Laura Cortés

Una trentena de persones han quedat intoxicades aquest diumenge a la nit per la mala combustió d'una caldera de propà a la Penya Barcelonista de Vilanova de la Barca. Els afectats estaven mirant el partit Barça-Vila-real a la seu de la penya quan han començat a patir marejos i malestar general. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís s'ha rebut a les 22.02 hores i s'han traslladat tres dotacions per revisar la caldera i evacuar el local. 

Onze dels afectats han estat evacuats finalment en estat menys greu a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Aquests onze afectats de caràcter menys greu han passat la nit a la càmera hiperbàrica. Segons ha detallat l'Arnau de Vilanova, la resta intoxicats ja han estat donats d'alta. Aquest matí dues persones més que estaven al local de la Penya Barcelonista de Vilanova de la Barca s'han apropat a l'hospital lleidatà perquè els fessin una revisió i també han estat donades d'alta.