Allarguen «sine die» l'ingrés del jove que va matar un mosso a Boldú

Els psicòlegs estudien encara si el noi, veí de Balaguer de 24 anys, va patir un brot psicòtic abans de l'accident | El jute el va enviar al psiquiàtric dos dies després de l'accident

À.Ll
01 de febrer del 2015
Actualitzat el 02 de febrer a les 0:05h
Imatge del lloc de l'accident, a la C-53
Imatge del lloc de l'accident, a la C-53

El jove de Balaguer que va matar un mossos d'esquadra el passat 31 de desembre a Boldú continuarà ingressat al psiquiàtric de l'hospital Santa Maria, on hi està des del passat 2 de gener per ordre del jutge. El magistrat va decidir ingressar Arnau Messegué, de 24 anys, per escatir si un brot psicòtic va ser la causa de la topada del seu vehicle contra la patrulla dels Mossos d'Esquadra que va causar la mort d'un dels agents, Antoni Camacho.

Segons apunta Segre, l'estudi psicològic del jove encara no ha conclòs, per la qual cosa s'ha allargat "sine die" el temps d'ingrés al psiquiàtric. S'està analitzant si el conductor va tenir un moment d'obsessió contra les forces de seguretat que el portés a impactar el seu cotxe contra el vehicle de la policia que estava estacionat a 50 metres de la gasolinera de Boldú, molt a prop del restaurant Xopluc, a la C-53. Les primeres investigacions sobre el lloc dels fets apuntaven que no es van trobar frenades al terra per la qual cosa es va obrir la hipòtesi que hi hagués hagut voluntarietat.

El delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, destaca a NacióLleida que els Mossos d'Esquadra avancen en la investigació de l'accident i que en les properes setmanes traslladaran l'atestat al jutjat. La declaració de Messegué davant del jutge tampoc té data després que es suspengués la seva compareixença al jutjat d'instrucció número 3 de Balaguer degut a que el jove no es trobava en condicions de declarar.