Ros respon al Comú i diu que encara hi ha temps per invertir en seguretat vial

El paer en cap assegura que hi ha marge fins al març en el cas dels semàfors i a l'agost en el cas dels radars per realitzar les millores que s'estipulen en el plec de contracte

ACN / À.Ll
29 de gener del 2015
Actualitzat el 30 de gener a la 1:42h
Ros defensa la transparència del contracte amb Arnó
Ros defensa la transparència del contracte amb Arnó | À.Ll

La denúncia d'incompliments de contracte per part de l'empresa dels concessionària dels radars a Lleida que ha fet aquest matí el Comú de Lleida ja ha rebut la resposta del paer en cap, Àngel Ros, que ha sortit al pas de les informacions. Ros ha indicat que encara no ha finalitzat el primer any de contracte perquè la concessionària del control del trànsit a la ciutat pugui executar les inversions previstes en seguretat vial a la ciutat.

Ros ha defensat que el contracte per al control del trànsit a la ciutat es va adjudicar "amb totes les garanties" i que va ser "totalment transparent". En aquest sentit, ha remarcat que el primer any de contracte encara no ha finalitzat i, per tant, la concessionària, la UTE Arnó-Sice encara té temps per dur a terme les inversions previstes en l'àmbit de la seguretat vial a la ciutat, quantificades en 270.000 euros, més enllà de la inversió per la instal·lació dels radars i les càmeres de vigilància dels semàfors. 

Un cop finalitzi el termini, que acaba al març en el cas dels semàfors i a l'agost, en el dels radars, "es podrà fer balanç si s'han fet les inversions", ha dit. "Primer han de funcionar els radars i els semàfors i les inversions corresponents s'han de fer en el període que toqui, tant l'empresa com l'ajuntament", ha sentenciat.