Torna Diegol

El Lleida Esportiu guanya 3-0 al Mallorca B, però perd Raúl Fuster, que es fractura el braç | Forniés abans del primer minut i Diego Sánchez per partida doble donen la victòria als lleidatans, que ja són segons de la Segona B

À.Ll
25 de gener del 2015
Actualitzat a les 14:17h
990_1422190880image
990_1422190880image

El Lleida Esportiu ha aconseguit aquest diumenge la victòria més amarga de la temporada. L'equip s'ha imposat clarament al Mallorca B per 3 a 0 però ha perdut Raúl Fuster per les properes quatre setmanes després que el defensa blau s'hagi luxat el colze en una jugada per la banda al final de la primera part.

Amb la victòria d'avui, els homes d'Idiakez sumen 10 punts de 12 possibles i es consoliden a la zona de play-off en el que és el millor moment de la temporada pels blaus. El partit d'avui s'ha posat molt de cara ben d'hora quan David Forniés ha avançat els lleidatans quan encara no s'havia jugat ni un minut de joc. Amb la traquil·litat del marcador favorable, els locals han controlat bé el joc vertical del Mallorca B, que ha posat setge a la porteria de Torres durant diversos minuts, però sense sort de cara a gol.

Amb l'1 a 0 i amb les males sensacions per la lesió de Fuster, l'equip ha encarat una segona part que ha controlat de dalt a baix. Sòlid en defensa, l'equip s'ha trobat còmode al terreny de joc, i ha tingut les millors ocasions. En una d'elles, Dieguito ha sentenciat després d'aprofitar una bola de Chupe que havia anat al pal. Minut 9 i el matx estava pràcticament acabat. A partir d'aquí, poca història excepte un golàs de Dieguito al caire del temps afegit que ha reblat el marcador amb el 3-0 definitiu.  El Lleida ha sabut tapar bé les internades per la banda dels balears, que en cap moment han pogut posar-se dins del partit.

Amb la victòria, el Lleida suma 38 punts i es situa en la segona plaça de la classificació, per darrere del Nàstic i per davant de l'Huracán València.