A seguir sumant

El Lleida Esportiu vol seguir fent-se fort al Camp d'Esports per consolidar-se al play-off | El Mallorca B arriba a Lleida com un dels millors equips fora de casa

À.Ll
25 de gener del 2015
Actualitzat a les 10:16h
576_1420973926image
576_1420973926image | Santi Iglesias

El Lleida Esportiu juga aquest diumenge al Camp d'Esports amb la voluntat de seguir amb la bona dinàmica del 2015. Els homes d'Idiakez han guanyat dos partits i n'han empatat un altre i han donat una sensació d'haver canviat la mentalitat en els partits que es posen desfavorables.

Els blaus reben al Mallorca B, un rival a qui li agrada jugar la pilota i que ja va demostrar la seva qualitat en el partit d'anada, quan el Lleida va caure per 1-0 en el que va ser la primera derrota de la temporada. Un golàs de Cedric va donar la victòria als balears, que arriben a la capital del Segrià amb l'aura de ser un dels millors equips fora de casa; només han perdut tres dels onze encontres que ha disputat fora de Son Bibiloni.

Pel partit d'avui, Idiakez no pot comptar ni amb Fragoso ni amb Osado, per la qual cosa torna a apuntar a l'equip titular Molo, que compartirà l'eix de la defensa amb Baquero mentre que Ekhi tornarà al doble pivot amb Albístegui.