Els joves detinguts a Lleida gravaven amb el mòbils els atacs a adolescents

El grup, conegut com "Lobos Callejeros", atacava en parcs i places de Lleida i feia un any que estaven seguits pels Mossos d'Esquadra | Els detinguts són de nacionalitats diverses i set d'ells són menors

ACN / À.Ll
21 de gener del 2015
Actualitzat a les 18:55h
Moment de la detenció d'un dels joves
Moment de la detenció d'un dels joves | ACN

Moment de la detenció d'un dels joves Foto: CatiLleida


Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a primera hora un total de 22 persones en una operació contra una banda juvenil especialitzada en robatoris amb violència. Segons fonts policials, l'operatiu ha començat abans de les set del matí.

Entre els detinguts hi ha un total de 7 menors de nacionalitats diverses, segons ha avançat aquest migdia el director general de Mossos d'Esquadra Albert Batlle. El grup, anomenat "Lobos Callejeros" es dedicava a intimidar i atemorir adolescents en diferents parcs i places de la ciutat de Lleida, i fins i tot a gravar amb telèfons mòbils les seves accions. Les forces de seguretat feia un any que tenien constància d'aquest grup i des de fa uns mesos estaven seguint els joves. 

Amb les detencions dutes a terme, els mossos creuen que s'ha desarticulat el ''gruix '' del grup a qui s'imputen 35 delictes com ara extorsions, amenaces, furts i robatoris diversos, segons ha dit Batlle.
 

Imatge d'un dels detinguts avui a Lleida Foto: ACN

 

Els agents, de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra, també han dut a terme una dotzena d'entrades i perquisicions en domicilis del carrer del Nord, del carrer Sant Ruf i Príncep de Viana de Lleida. L'operació ha comportat un ampli dispositiu policial a la zona.