Els 8 viatges que estaran de moda aquest any 2015 segons «Lonely Planet»

Filipines, Marroc i Namíbia, entre els llocs que crearan tendència

Redacció
17 de gener del 2015
Actualitzat a la 1:41h
990_1421407313viatges
990_1421407313viatges


El portal ‘Lonely Planet’, especialista en crear tendències en temes de viatges, ha fet pública la seva llista dels 8 llocs o destins que es posaran de moda aquest any 2015. 

1. SINGAPUR. El primer de la llista aquest any celebra el seu 50è aniversari de la seva independència. A més, Singapur estarà de moda pels meravellosos hotels situats a la vora del mar i per la Galeria Nacional d'Art o l'Sports Hub, el gran estadi nacional. 

2. WASHINGTON. Una ciutat orgullosa i complexa, de majestuosos bulevards, emblemàtics monuments i vistes idíl·liques. Els seus museus i llocs històrics et transporten a la bellesa i l'horror d'altres èpoques i fins i tot pot fer que el viatger es submergeixi en el món de la cultura i la tradició dels EUA

3. NAMÍBIA. Casualment, també celebra el 25è aniversari de la seva independència. Però els trets més destacables són els seus parcs nacionals i les moltes belleses naturals. La seva constitució inclou una mesura de protecció al medi ambient com una prioritat. 

4. MILÀ. La ciutat italiana del futur. Una metròpoli de ritme vertiginós amb totes les qualitats del món contemporani: ambició, aspiració i una cultura molt individualista i creativa. Aquí les aparences importen, i molt, i el materialisme s'exerceix sense objeccions.

5. LITUÀNIA. El país que serà nou membre de l'eurozona té moltes coses per oferir. Vílnius, la seva capital, és Patrimoni de la Humanitat per la Unesco per tenir un dels millors barris medievals d'Europa de l'Est. Més coses? L'Istme de Curlàndia amb les seves platges i dunes de sorra són imperdibles.

6. IRLANDA. Sempre és un bon destí però aquest 2015 es presenta com l'any del Wild Atlantic Way, una espectacular carretera que voreja la costa oest de l'illa. Una excusa perfecta per visitar el país de la literatura, la cervesa negra i els esplèndids paisatges verds. 

7. FILIPINES. Si vols conèixer un país genuí, tal com era Tailàndia fa unes quantes dècades, i amb més de 7.000 illes atractives on anar, ara és el moment ja que la companyia Philippine Airlines ha aconseguit permisos per volar-hi des d'Europa.

8. MARROC. És molt a prop de casa nostra i una de les portes a l’Àfrica, aquestes són dues bones excuses per visitar Marroc. Un país en el qual les medines i la vida dels seus carrers fan que sigui un bon destí per 2015.