La cavalcada de Lleida estrenarà una carrossa dels Barrufets

Enguany la rebuda als Reis Mags tindrà 14 carrosses i 600 col·laboradors

ACN
02 de gener del 2015
Actualitzat a les 19:38h
576_1420223768ReisLleida
576_1420223768ReisLleida

La cavalcada dels Reis Mags de l'Orient a la ciutat de Lleida estrenarà aquest any una carrossa dedicada als Barrufets, els personatges protagonistes del projecte de parc temàtic previst a l'històric parc de Les Basses. En total, aquest any hi haurà 14 carrosses, la majoria de les quals s'han rehabilitat i ambientat. La cavalcada comptarà amb 600 col·laboradors per la desfilada en la qual es repartiran 2,5 tones de caramels. Enguany se segueix el nou itinerari que es va iniciar l'any passat, des de l'estació de Renfe, passant per la Rambla Ferran, el Pont Vell i el Pont de la Universitat, fins arribar davant de la Paeria on els Reis faran la recepció oficial a tots els nens i nenes.

Els Reis d'Orient arribaran a les 17.30h amb la locomotora Yeye. A la cavalcada hi participaran grups d'animació, bandes de música, castellers, representants dels Moros i Cristians, així com també el personal de seguretat. Els caramels es tornaran a repartir, majoritàriament, donats en mà per evitar qualsevol tipus d'accident. La regidora de Cultura, Montse Parra, ha destacat que es posarà especial atenció en aquest tema per tal de garantir la màxima seguretat de petits i grans i el bon desenvolupament de la desfilada.

El Parc de la Infància i la Joventut de Lleida exhibeix durant aquests dies algunes de les carrosses de la cavalcada. D'altra banda, aquest dissabte tindrà lloc la visita del Gran Camarlenc per recollir les cartes adreçades als Reis Mags.