Lleida lidera la llista de grans ciutats catalanes on més llibres es compren

Tancarà el 2014 com a primer municipi català de més de 100.000 habitants en volum d'adquisicions de llibres digitals i de paper segons Amazon

per Àlvar Llobet, Lleida | 23 de desembre de 2014 a les 00:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Lleida, la ciutat de més de 100.000 habitants on més llibres es llegeixen Foto: Arxiu


La ciutat de Lleida tancarà l'any 2014 sent la ciutat catalana més gran on hi ha una major índex de compra de llibres. El rànquing que fa uns mesos va publicar Amazon deixa la capital del Segrià en el quart lloc pel que fa a descàrregues digitals i enviaments de llibres en paper just per darrere de Sitges, Cambrils i el Masnou.


D'aquesta manera, Lleida es converteix en la primera ciutat, de les 10 que tenen més de 100.000 habitants, en compra de llibres, ja siguin digitals o en edicions clàssiques de paper. Per darrera de la capital de Ponent s'hi troba Igualada, Olot, Terrassa, Salou, Martorell y Olesa de Montserrat.

Els llibres d'història, els més comuns sobre Lleida a Amazon


Pel que fa a les referències dels llibres sobre la ciutat, a Amazon s'hi veuen 1.252 resultats. Entre les més comunes s'hi veuen els volums que parlen d'història de la ciutat, (102), i els de Societat i Ciències, (64).

 

Participació