Els agressors van posar una bossa al cap del policia i el van encanonar

Els tres encaputxats van marxar corrents un cop van saber que s'havien equivocat de persona

ACN
15 de desembre del 2014
Actualitzat a les 23:49h
Els agressors que van emmordassar i apallissar un agent de la Guàrdia Urbana de Lleida ahir diumenge a primera hora del matí als afores de la ciutat el van encanonar amb una pistola abans de posar-li una bossa al cap. Fonts properes al cas indiquen que la víctima creu que els tres homes eren de nacionalitat romanesa o d'algun país de l'est per l'accent amb què parlaven.

Mentre li propinaven una pallissa a l'interior del cotxe li demanaven que pagués el que devia i no va ser fins que va dir que era agent de policia i que s'estaven confonent que el van deixar estar i van fugir. L'agent va ser donat d'alta al vespre després de rebre cures durant tot el dia a l'Hospital Arnau de Vilanova. Els fets van tenir lloc a primera hora del matí, quan l'agent acabava el torn de nit i tornava cap a casa, a Alpicat. Un dels tres agressors es va situar a la carretera i va actuar d'esquer per tal que l'agent s'aturés. De seguida van sortir els altres dos i el van encanonar amb una pistola. Després li van posar al cap una bossa i el van començar a pegar.

El cas està sent investigat pels Mossos d'Esquadra que treballen amb la hipòtesi que els agressors es van equivocar de persona ja que quan la víctima els va dir que era agent de policia van fugir corrent del lloc.