Més forts al Camp d'Esports

El Lleida Esportiu tanca un 2014 on ha superat els registres de victòries del 2013 a casa

Àlvar Llobet
12 de desembre del 2014
Actualitzat a les 10:56h
L'equip ha convertit el Camp d'Esports en una plaça forta
L'equip ha convertit el Camp d'Esports en una plaça forta

El Lleida Esportiu tancarà l'any millorant els registres al Camp d'Esports. Durant el 2014 el club lleidatà ha sumat un total de 15 victòries (a espera del que passi diumenge contra l'Olot), 4 empats i 4 derrotes. Aquests números suposen un 65% de partits guanyats, i un 17% d'empatats i perduts comptant les tres competicions que ha disputat la plantilla, la Lliga, la Copa del Rei i el Play-Off d'ascens a Segona A.

Fent la comparació amb els registres de l'any 2013, l'equip pot estar satisfet. L'any passat, el club lleidatà va aconseguir 13 victòries en els 23 partits que va disputar al Camp d'Esports, uns números que, traduïts en xifres, suposen un 56%. També s'hi veu un canvi de tendència en la resta de partits. D'aquesta manera, el Lleida Esportiu va empatar el 2013 el doble d'encontres dels que ho ha fet enguany (8), tot i que les derrotes també van ser menys, concretament la meitat (2).

Més punts a casa

A falta d'un partit per tancar el 2014 al Camp d'Esports, el club que presideix Albert Esteve ja ha sumat més punts que en l'any anterior. Al 2013 es van sumar un total de 40 punts a casa en Lliga, un registre que ja ha quedat superat enguany. Durant el 2014 els blaus han fet 42 punts que es podrien convertir en 45 si es guanya l'Olot.

Idiakez millora Seligrat

Pel que fa a la primera part de la Lliga (d'agost a finals de desembre) el club lleidatà també ha obtingut millors registres aquest 2014. Imanol Idiakez ha aconseguit 6 victòries amb 8 partits al Camp d'Esports, un 75%. Seligrat, en canvi, va quedar per sota d'aquests números durant els primers mesos de la temporada passada. El tècnic valencià, ara a l'Huracàn València, va guanyar 5 dels 9 primers partits a casa, un 55%.