Miquel Pujol assoleix el títol de Campió de Catalunya d'Enduro 125cc

Edgar Baro queda sotscampió senior b 2t i Albert Cardona sotscampió en senior b 4t

Redacció
11 de desembre del 2014
Actualitzat a la 13:25h
576_1418283539unnamed_(1)
576_1418283539unnamed_(1)

Miquel Pujol, al podi del Campionat de Catalunya


Passat l'estiu  va començar la segona part del Campionat  d'Enduro de Catalunya, a Igualada, i l'Espluga de Francolí. Els tres pilots del Motor Club del Solsonès anaven primers en les seves respectives categories,  pero l'Edgar i  l'Albert  no varen poder superar els  seus rivals i a la darrera cursa varen perdre el campionat.

A Igualada, el Miquel  es va imposar amb mà de ferro a tots els  rivals desde la primera especial, fins a l'última, i va guanyar amb comoditat. L'Edgar  va arribar a Igualada amb una  lesió i sols va poder  acabar quart, però encara conservava la primera posició, mentres que  l'Albert va fer una cursa de més a menys  i va acabar tercer, però va perdre el primer lloc al campionat. La següent cursa va ser a l'Espluga de Francoli el passat 4 de desembre. El Miquel   va guanyar la cursa  amb comoditat  i aconseguint el campionat de Catalunya . L'Edgar ,  fent segon guanyava  el campionat, però no va poder ser, va quedar a 10 centèsimes del segon i va fer tercer , i es va proclamar  sotscampio de Catalunya . L'Albert, va fer tercer  i es va proclamar sotscampio de Catalunya.

Aquest any ha estat un èxit pels pilots del nostre club,  un Campionat d'Espanya , un Campionat de Catalunya, tres supcampionats de Catalunya  , d'enduro i endurades , i dos podis al Campionat de Catalunya de resistència. I un èxit per tota la gent que va fer posible el Campionat del Món d'Enduro a Solsona.
 

Albert Cardona

 

Edgar Baró