Google s'imagina com és el poble del Pare Noël i convida a jugar-hi

B.F.
10 de desembre del 2014
Actualitzat a les 16:38h
Google crea el seu particular calendari d'Advent amb jocs diversos.
Google crea el seu particular calendari d'Advent amb jocs diversos.

L'empresa tecnològica Google ha sorprès els seus usuaris aquest desembre amb tot un seguit de jocs relacionats amb el Pare Noël a mode de calendari d'Advent. La Nit de Nadal assegura que explicarà quina és la trajectòria de Santa Claus a través de la seva tecnologia Google Maps i, mentrestant, cada dia fa públic un joc de temàtica nadalenca.

Així, tant es pot mirar d'ajudar els elfs a carregar paquets en vaixells com descobrir quina forma tenen els diversos països que visiten els rens el dia 24 o recollir en un plat tot de caramels que escampa un follet, entre d'altres activitats. 

"Els elfs tenen un mes de molta feina, els rens s'han d'entrenar i els regals han de ser embolicats. Tot hom està estudiant els llocs on Santa Claus farà parada, també estan estudiant les tradicions de cada país i fins i tot estan fent cursos de programació de pàgines web", ha assegurat l'estratega de llançaments de Google, Sandy Russell, en un comunicat.

La Nit de Nadal, Google presentarà "una visualització prèvia del tauler del Pare Noël: la tecnologia que impulsa el trineu del Pare Noël mentre fa la volta al món", basada en la tecnologia de Google Maps.
 

Un dels jocs que ofereix Google amb motiu del Nadal.