Ros denuncia el raper Pablo Hasél per amenaces de mort en una cançó

El cantant demana en un vídeo que li fotin una bomba a l'alcalde i que "es mereix una ganivetada a l'abdomen"

Àlvar Llobet
05 de desembre del 2014
Actualitzat a les 14:12h
Hasél ja ha estat condemnat per la justicia per altres casos
Hasél ja ha estat condemnat per la justicia per altres casos | ACN

Hasél ja ha estat condemnat per enaltiment del terrorisme Foto: ACN


El Paer en cap de Lleida, Àngel Ros, ha denunciat el raper lleidatà Pablo Hasél per amenaces de mort en una cançó que ha estat penjada a Internet. L'alcalde ha decidit portar als tribunals el cantant després de saber què es deia en aquest clip "Menti-Ros", on es llencen tota mena d'amenaces i insults contra el polític socialista. D'aquesta manera, en el vídeo s'hi pot escoltar un Hasél que diu en diverses ocasions "Àngel Ros et mereixes un tret" o "que li fotin una bomba, que rebenti el cervell i que les seves cendres les posin a la porta de la Paeria". Hasél també li diu a Ros "Porc mafiós" i que "et mereixes una ganivetada a l'abdomen i que com a malparit penjar-lo en una plaça vull". En el vídeo, Hasél també assegura que Ros "no és socialista sinó capitalista".

En la denuncia que ha presentat l'alcalde i que recull Segre explica que s'atempta contra la persona de l'alcalde i la seva família i es demana que es despengi el vídeo de la xarxa "per apologia de la violència" i que s'adoptin algunes mesures de caràcter personal com una ordre d'allunyament.

Hasél es rebel·la al Twitter

Després de la denuncia, Hasél ha piulat al seu compte de Twitter que no "cedirà al xantatge de la seva inquisició" i que esborri "les seves polítiques mafioses".