Les Borges estalvia més de 100.000 euros en llum al 2014

Gràcies a una aplicació informàtica que controla l'evolució de la despesa

per Redacció , Les Borges Blanques , 4 de desembre de 2014 a les 10:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Mir repassant factures


L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha presentat els primers resultats de l’aplicació del nou Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible (PAES) que comporta un estalvi de més de 100.000 euros, respecte a l’any anterior. Gràcies a la implantació d’un Sistema d’Informació Energètica consistent en una aplicació informàtica que permet controlar l’evolució dels consums, despeses i la validesa de les factures emeses per la companyia subministradora, el Pla ha comportat un conjunt de 55 actuacions inicials, que han generat un estalvi anual de 71.000 euros. A més, també ha permès l’adequació de la potència contractada dels diferents subministraments elèctrics a les necessitats reals, que ha comportat una reducció de la despesa en 31.000 euros al llarg de l’any.

 
Mir ha declarat que “avui les Borges és una ciutat més eficient energèticament i més respectuosa mediambientalment, que pot dedicar més recursos a millorar la qualitat de vida de les persones”.

 

 

Participació