Sis pessebres vivents de Catalunya conquereixen el Poble Espanyol

Es vol "acostar la tradició al públic barceloní"

Redacció
02 de desembre del 2014
Actualitzat a les 21:10h
Pessebre vivent de Linyola
Pessebre vivent de Linyola | pessebrelinyola.cat


El Poble Espanyol repetirà enguany l'experiència nadalenca de l'any passat i tornarà a acollir una Mostra de Pessebres Vivents de Catalunya, ampliant-la de quatre a sis dies de representació. El recinte de Montjuïc tornarà a treure tot el suc al seu patrimoni arquitectònic per convertir-se durant els tres caps de setmana de les festes nadalenques en un veritable escenari de pessebre. L'esdeveniment "vol acostar la tradició dels pessebres vivents al públic barceloní", expliquen des de l'organització.

Concretament, la Mostra tindrà lloc els dies 20, 21, 27 i 28 de desembre, i 3 i 4 de gener, i les representacions es desenvoluparan entre les 12 i les 14h i les 16 i 18h. Cada un d'aquests dies, un poble diferent de Catalunya traslladarà les seves escenes a l'interior dels murs del Poble Espanyol: Martorelles (el Vallès Oriental) el dissabte 20 de desembre; Linyola (el Pla d'Urgell), el diumenge 21; Sant Feliu de Llobregat (el Baix Llobregat), el dissabte 27; Breda (la Selva), el diumenge 28; Sant Feliu del Racó (el Vallès Occidental), dissabte 3 de gener, i el de Jesús, a Tortosa (el Baix Ebre), el diumenge 4.

El tret de sortida de la mostra el donarà l'actor Quim Masferrer el dissabte 20 de desembre al matí, amb un divertit acte inaugural obert a tothom. L'entrada al Poble Espanyol aquests dies tindrà un preu especial de 5 euros per persona, i els nens que vinguin disfressats de pastoret o de qualsevol altre personatge del pessebre podran entrar gratuïtament.