El Lleida Esportiu no vol estar sol

Esteve confia en l'equip i es sincera: "M'agradaria defensar com Seligrat i atacar com Idiakez"

Àlvar Llobet
01 de desembre del 2014
Actualitzat el 02 de desembre a la 1:11h
Esteve ha fet una crida als socis a anar al Camp d'Esports
Esteve ha fet una crida als socis a anar al Camp d'Esports | À.Ll

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, no vol veure un Camp d'Esports buit, i per això ha fet una crida avui a socis i afeccionats a omplir l'estadi d'ara en endavant: "No podem tenir una ciutat a l'expectativa que només vingui a animar el Lleida als moments importants, els necessitem durant tot l'any" ha assegurat Esteve, que ha vinculat l'objectiu de l'ascens a l'afluència de gent a l'estadi: "Si a cada partit hi ha 8.000 persones al camp pujarem segur" ha reblat el president lleidatà. 

Esteve ha negat que el club hagi parlat amb jugadors per incorporar-los al mercat d'hivern, tot i que no ha volgut tancar la porta al fitxatge d'algun futbolista al mes de gener. En aquesta tessitura, el president del Lleida Esportiu ha mostrat la seva màxima confiança amb la plantilla i el cos tècnic de l'equip, i ha explicat que l'entitat tampoc es planteja donar la baixa a cap jugador al mercat d'hivern.

"Voldria defensar com Seligrat i atacar com Idiakez" 

Posat a la pell d'un afeccionat del Lleida Esportiu, Esteve s'ha sincerat al destacar que li agradaria defensar com l'entrenador de l'any passat i atacar com ho fa l'actual. Sobre Idiakez, el mandatari lleidatà ha bromejat a l'assegurar que no el ratificava "perquè si el ratifiques dura 24 hores" i ha revelat que ha parlat aquest dilluns amb els jugadors, tocats encara, ha dit, per la derrota al camp de l'Alcoià. 

Packs per a socis i afeccionats 

El president ha assegurat que la plantilla necessita sumar victòries en els propers partits, motiu pel qual ha presentat nous packs per socis i afeccionats de cara als mesos de desembre i gener. L'oferta que fa el club és un paquet de 4 entrades per socis a 10 euros i pels afeccionats a 25 euros al lateral i 35 euros a tribuna. En aquesta oferta també s'hi inclouen els desplaçaments de franc per abonats a Reus i a Saragossa. Esteve ha insistit en el fet que l'equip necessita el suport de la gent alhora que ha recordat la bona tasca que s'ha fet en els darrers anys des de l'entitat per crear estructures que s'assimilen a les d'un club professional.

En aquest punt ha remarcat el fet que el filial del Lleida Esportiu estigui competint a l'actualitat a la primera catalana, un escenari que demostra, ha apuntat, "que s'està fent molt bona feina en matèria de formació de jugadors"

"El club ha rebut moltes ofertes de compra"

Esteve no s'ha callat res avui en roda de premsa, i ha assegurat que el Lleida Esportiu ha rebut "moltes ofertes de compra". El president ha considerat normal i lògica aquesta situació, encara que ha afirmat que "El club no esta es ven".