L’IEI inaugura l'exposició fotogràfica de l'Instawalk «Un tomb per Solsona»

L’exposició, que consta d’una selecció de 44 fotografies, es podrà veure fins al 14 de desembre al pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

Redacció
24 de novembre del 2014
Actualitzat a les 16:26h
576_1416840653InstaWalk_Un_Tomb_per_Solsona
576_1416840653InstaWalk_Un_Tomb_per_Solsona

El pati de l'IEI acull la mostra Foto: IEI

 

El pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs acull des d’avui dilluns i fins al 14 de desembre una exposició fotogràfica amb una selecció de les millors imatges captades pels Igers que van participar a l’InstaWalk “Un tomb per Solsona”,  que va tenir lloc el 19 d’octubre organitzat per la Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme.  
 
La mostra ha estat inaugurada pel vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, i el president del Patronat de Turisme del Solsonès, Joan Vendrell. També hi han assistit els tècnics dels patronats de turisme de la Diputació de Lleida  i un   representant de la comunitat 'Igers Lleida.
 
L’exposició consta de 44 fotografies seleccionades entre les 485 que van penjar a l’aplicació Instagram la cinquantena d’Igers que van participar en la trobada i que reunien entre tots 140.000 seguidors. La selecció d’aquestes fotografies l'han fet la comunitat d’Igers Lleida i el Patronat de Turisme.
 
L’InstaWalk “Un tomb per Solsona” tenia l’objectiu de promocionar turísticament la ciutat i la comarca del Solsonès. Amb aquesta finalitat es va fer coincidir la trobada amb la 7a Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès i tots els participants van poder fer una visita guiada al Centre d’Interpretació del Solsonès i a l’Espai del Ganivet, el Pou de Gel, el Quarto dels Gegants i altres punts d’interès del nucli antic de Solsona. Diferents espais d’interès turístic de la ciutat de Solsona que recull l’exposició que s’ha inaugurat aquest matí al patí de l’IEI, com també la Fira del Bolet que s’hi va celebrar aquell cap de setmana.
 

L'exposició té com a finalitat difondre els actius turístics de Solsona Foto: IEI