La Mañana es tuneja

El diari presenta part del seu nou disseny, que s'implementarà el 21 de desembre

Redacció
21 de novembre del 2014
Actualitzat a les 19:11h
La nova portada del diari
La nova portada del diari
El diari La Mañana, de Lleida, ha presentat avui una edició en la qual inclou en totes les pàgines el logotip que identificarà el rotatiu degà de les Terres de Lleida a partir del 21 de desembre, data en la que transformarà radicalment la seva imatge amb una nova maquetació.

"Amb l’edició d’avui hem posat a zero el compte enrere del canvi de disseny, i ho hem fet amb una aposta agosarada per convertir el periòdic d’aquest dia en una peça de col·leccionista, com a mostra de la forma atrevida amb la qual volem afrontar els reptes de futur" assegura Josep Ramon Ribé, director del rotatiu lleidatà. El nou logotip del diari, una lletra “M” blanca enquadrada en una trama de color bordeus, apareix en totes les pàgines de maneres diverses: dins d’anuncis, en els titulars, en les capçaleres de les pàgines...

El diari La Mañana està editat des del passat mes de febrer per l’empresa Holder Solutions SL, que es va adjudicar la capçalera després d’un llarg procés de concurs de creditors. El president-editor, Jordi Solana, manifesta que "des del primer moment que el nou equip directiu vàrem entrar a gestionar el diari van començar les transformacions, que hem anat aplicant de manera tranquil·la, amb noves seccions, la introducció del català en cada vegada més pàgines i productes especials, fins arribar al moment culminant, que és la transformació radical de la imatge que fan possible totes les persones que treballen cada dia per fer realitat el diari, des de l’Administració a la Redacció, passant per Publicitat i Edició".