El Lleida Esportiu es torna dòcil

Els d'Idiakez perden 2-0 contra l'Hércules i surten del play-off | La sequera golejadora dels davanters fa saltar les alarmes

Àlvar Llobet
16 de novembre del 2014
Actualitzat el 17 de novembre a les 16:35h
El Lleida Esportiu ha caigut al camp de l'Hércules (2-0)
El Lleida Esportiu ha caigut al camp de l'Hércules (2-0)

L'Hércules ha guanyat 2-0 al Lleida Esportiu 


El Lleida Esportiu es desdibuixa a mesura que van passant les jornades. El partit al camp de l'Hércules es plantejava com una oportunitat per recuperar el vol després dels mals resultats dels darrers partits, però els d'Idiakez no han trobat la manera i han acabat embarrancant i amb les alarmes enceses tan en defensa com en atac. 

Tot i dominar els primers compassos, el Lleida no han trobat ocasions de gol per inquietar la porteria alacantina, i els locals s'han anat trobant còmodes amb aquest joc dòcil estirant línies i arribant a la porteria de Mediavilla, avui debutant degut a la sanció de Torres. Després de dues ocasions d'Atienza i Fernando, ha estat Casares al minut 24 que amb una mitja volea ha obert el marcador davant la passivitat de la defensa, sòlida abans, insegura i desencertada ara. Ni Baquero ni Ekhi passen pel seu millor moment.

El Lleida no li ha perdut la cara al partit, i ha continuat fidel al joc de combinació esperant l'ocasió per empatar, i l'ha tingut. Osado al 36 s'ha quedat sol davant de la porteria de l'Hércules després d'una errada monumental de Lázaro. El jugador del Lleida ha enviat la pilota als núvols. 
 

Chechu tapat per Chamorro Foto: Diario Información


A la segona, els d'Idiakez han seguit el mateix guió que a la primera; control de la bola i joc de toc amb el rival al darrera esperant. Un cop més, però, la davantera ha quedat desconnectada. El control sense ocasions no serveix de res. Això ha degut pensar el tècnic local, Pacheta, que ha ordenat sortir a la contra per rematar els lleidatans. Ha estat al 58 quan una jugada per la banda de Fernando ha acabat amb una passada de la mort cap a Juanma, que sol davant Mediavilla ha posat el 2 a 0.

A partir d'aquest moment, el partit ha entrat en una fase morta on els locals no han volgut fer sang i els lleidatans s'han limitat a mantenir el resultat i a conservar l'honor per no fer més gran la ferida. El resultat podia entrar dins la lògica de la categoria, però el lleidatans porten 2 punts de 12 possibles i només un gol. La crisi treu el cap pel Segre.

Idiakez, poc preocupat

El tècnic del Lleid Esportiu, Imanol Idiakez, s'ha mostrat segur després del partit que la sort de l'equip variarà en els propers partits, i ha posat en valor la capacitat competitiva que ha tingut el seu equip contra el principal favorit a guanyar la lliga. En aquest sentit, l'entrenador basc ha posat en dubte la legalitat del primer gol de l'Hércules i ha lamentat que aquesta jugada canviés el signe del partit.