La Paeria prepara noves visites de Racons de Llegenda per al Nadal

Més de 200 persones han gaudit de diverses visites de juny a octubre

per Redacció, Lleida | 16 de novembre de 2014 a les 14:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Turisme de Lleida ja prepara el Nadal Foto: Paeria


Turisme de Lleida està preparant noves visites guiades del programa Racons de Llegenda per a aquesta Nadal. El tinent d’alcalde i regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, ha indicat que les rutes d’aquest programa, Bagul d’Històries, Cobla de Joglars i Aromes del ‘Aljama, que s’han fet dels mesos de juny a octubre, han tingut una bona resposta per part dels turistes i la ciutadania. Més de 200 persones han gaudit de les visites que han permès descobrir racons de la Lleida Medieval i posar en valor indrets del Centre Històric amb una important riquesa històrica, patrimonial i cultural. Per aquest motiu, ha avançat que Racons de Llegenda tindrà continuïtat aquestes festes nadalenques, aprofitant que moltes persones tornaran a la ciutat per reunir-se amb la família.


La ruta Bagul d'Històries dóna a conèixer els petits detalls del Centre Històric que expliquen històries curioses i singulars. La visita s’adreça principalment a públic familiar on els participants han d'anar descobrint els secrets que amaguen aquests racons del barri. La ruta proposa un recorregut que atansa el visitant al Mercat del Pla, la casa natal d'Enric Granados, la plaça dels Gramàtics, la casa Onofre Cerveró, l'oratori dels Dolors o la làpida Cresques Abnarrabí, entre altres.

 

 

Participació