Toca reacció

El Lleida Esportiu porta tres partits sense guanyar i necessita vèncer l'Hércules per mantenir-se en play-off

À.Ll
16 de novembre del 2014
Actualitzat a les 11:52h
El Lleida no vol una crisi
El Lleida no vol una crisi | Santi Iglesias

El Rico Pérez d'Alacant no sembla, a priori, l'indret més indicat per iniciar una reacció després de tres partits sense guanyar, però al Lleida Esportiu no li queda més remei que afrontar aquest matx contra l'Hércules amb la única idea de guanyar per evitar que la sonsònia de crisis arribi al vestuari. 2 punts de 9 possibles i només un gol marcat de penal no són números per un equip que aspira a l'ascens, per la qual cosa el partit d'avui pren una volada que no hagués tingut si els resultats haguessin sigut millors en els darrers partits. El marge de badades aquest mes se'ls hi ha acabat als lleidatans, que afronten el partit d'avui amb baixes significatives al darrera i amb ànsia per passar pàgina de la bufetada que va rebre la setmana passada a casa per part de l'Atlètic Balears (0-3).

Pau Torres i Dani Fragoso estan sancionats i Forniés, lesionat. Amb aquestes limitacions obligades, Idiakez haurà de moure peces de la banqueta i fer entrar Jorge Gómez sota pals i, probablement, Pau Bosch enlloc de Fragoso acompanyant a Albistegui al doble pivot. Osado, Miramon i Chupe es perfilen com a titulars per darrera de Chamorro, l'home atacant que travessa per una sequera golejadora que comença a preocupar. Dieguito, com ja es habitual als partits fora de casa, començarà assegut.

L'Hércules és un dels favorits per pujar a Segona A, però el seu inici de temporada tampoc ha estat brillant. Els de Pacheta no estan complint les expectatives, i estan en vuitè lloc a la taula, si bé una victòria avui els col·locaria a l'atalaia d'aquesta duríssima Segona B on els nou equips primers estan separats per només dos punts. Els d'Alacant afronten el partit amb si baixes i, com el Lleida Esportiu, sense conèixer la victòria en els darrers tres partits de competició.