Serrat i Sergio Dalma, estrelles de la nova temporada de La Llotja

Els preus de les entrades es mantenen i es creen els "packs teatrals" de cinc obres

Redacció
14 de novembre del 2014
Actualitzat a les 18:40h
La programació de La Llotja s'ha presentat avui
La programació de La Llotja s'ha presentat avui | Paeria

Ros ha destacat el cinquè aniversari de l'equipament cultural Foto: Paeria


El Teatre de la Llotja presenta per a la propera temporada una àmplia oferta que va des del teatre i la dansa fins a la música, l’humor, l’òpera, la màgia o els espectacles familiars. Veus com les de Sergio Dalma, Sílvia Pérez Cruz o Joan Manel Serrat passaran pel teatre lleidatà de la mateixa manera que ho faran coneguts actors i actrius com Emma Vilarasau, Joan Pera, Lluís Soler, Quim Masferrer o Jordi Banacolocha.

El paer en cap de Lleida, Àngel Ros i el regidor de turisme de la Paeria, Fèlix Larrosa, han presentat avui la nova programació, que també compta com a novetat amb la celebració d’una Marató d’Arts Escèniques el proper 14 de desembre, on les companyies teatrals i els cantautors locals actuaran en una gala en benefici de la Marató de TV3.  

En un altre ordre de coses La Llotja es convertirà en aquest cinquè any de funcionament en un dels escenaris de la Fira de Titelles. Larrosa ha destacat en aquest aspecte que aquesta iniciativa solidària servirà per donar visibilitat i oportunitats a les companyies d’arts escèniques i música locals. L’alcalde de Lleida també ha anunciat que, a nivell general, els preus de les entrades es mantenen i augmenten les bonificacions. Com a novetat de la propera temporada, Ros ha explicat que s’han creat “Packs teatrals” per gaudir de fins a 5 obres de teatre amb un 25% de descompte.